Zonwering

Zonwering is er in veel soorten en maten voor verschillende toepassingen. Zo is het knikarmscherm een bekend product voor boven een terras. Maar ook de veranda zonwering kan vrijstaand boven een terras geplaatst worden. Als warmtewering voor ramen wordt vaak een uitvalscherm gebruikt. Maar ook is verticale zonwering als een screen of buitenjaloezie hier zeer geschikt voor. Zo is er voor iedere situatie een passende zonwering.

Knikarm zonnescherm

Geerts Zonwering biedt een ruim assortiment Knikarm-zonneschermen met ieder zijn eigen specifieke eigenschappen, maximale breedte en uitval. Knikarm-zonneschermen, voor ieder terras een passend scherm.
Lees meer

Veranda zonwering

Verandazonwering wordt een steeds populairder product. Verandazonwering past op uw terrasoverkapping, veranda of serre, maar kan ook vrij gemonteerd worden. Zo kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Juist ook tijdens zonovergoten momenten. Verandazonwering, of serrezonwering, is een unieke practische manier van zonweren.
Lees meer

Schuifbare terrasoverkapping

De naam zegt het eigenlijk al een schuifbare terrasoverkapping is een terrasoverkapping waarvan het dak open te schuiven is. Zo kunt u het hele jaar door het genieten van het buitenleven, met een terrasoverkapping van Geerts Zonwering.
Lees meer

Verticale zonwering

Wat wordt er bedoeld met verticale zonwering. De naam geeft al een goed idee, het is zonwering die verticaal langs uw raam beweegt. De meest bekende is wel het rolluik. Deze wordt al ca. 200 jaar gemaakt. In het begin waren deze van hout, maar tegenwoordig worden ze van aluminium gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat het rolluik van nu in een bescheiden kast past en soepel loopt.
Lees meer

Uitvalscherm

Een uitvalscherm houdt als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Ook lost het lastige schitteringen op van zonlicht op glas of andere glimmende elementen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is, zijn uitvalschermen een prima oplossing. Geerts Garagedeuren heeft uitvalschermen met een ronde of vierkante cassette.
Lees meer

Markiezen

Markiezen zorgen voor een heerlijk koele woning in de zomer en zijn tegelijkertijd een prachtige aanwinst voor uw huis. Bent u benieuwd naar de soorten markiezen, Lees dan snel meer.
Lees meer