Knikarmscherm | knikarm zonnescherm

Met een knikarmscherm van Geerts Zonwering kiest u voor een hoogwaardig Nederlands kwaliteitsproduct. De knikarm terrasschermen hebben een maximale uitval van 3,5 meter en een maximale breedte van 13,5 meter uit een stuk. Knikarmschermen kunnen we in 2 groepen knikarmscherm verdelen, een 2 buis knikarmscherm of een 3 buis knikarmscherm, waar de beugels achter het scherm wegvallen.Ook is er de keuze voor een open knikarmscherm of een cassette waar het doek in een gesloten kast word beschermd voor weersinvloeden.


Onderdelen van suncircle knikarmschermen

Het knikarm zonnescherm wordt opgebouwd met uitsluitend hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium. Dit maakt onze zonwering zeer solide en sterk. Daarnaast zijn alle bouten en moeren, die gebuikt worden in het knikarmscherm, van roestvast staal.Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit.


Bediening van het knikarmscherm

Tegenwoordig worden alle terrasschermen standaard geleverd met elektrische somfy bediening. Ook wordt er regelmatig gekozen voor de draadloze bediening met een zon- en windautomaat. Hiermee wordt uw knikarmscherm dan automatisch op de zon geopend en en gesloten.


Verlichting voor een knikarm zonnescherm

Natuurlijk kan een verlichting in stijl en kleur van uw knikarm zonnescherm niet ontbreken.Onze verlichting is voorzien van led spots welk gelijkmatig zijn verdeeld. Deze verlichting word meestal met een Somfy dimmer uitgerust. zodat hij met dezelfde afstandsbediening als uw Knikarmscherm bediend kan worden.Dit brengt gemak en comfort samen.

T2000 en T2200 Knikarm

De T2000 en T2200 zijn zogenoemde 2-buissystemen en kunnen allebei een even grote afmeting aan van 5meter breedte en een maximale uitval van 3 meter. De T2000 en T2200 zijn 2 bijna gelijke knikarm zonneschermen. De T2000 heeft geen achterplaat en zijkappen, waardoor hij iets voordeliger is dan de T2200, die door de door de achterkap een gesloten systeem heeft en met de zijkappen en ook aan de zijkant mooier is afgewerkt.
Lees meer

D3400 Knikarm

De D3400 is een echte krachtpatser. Een gesloten cassette knikarm zonnescherm en is geschikt voor grote oppervlaktes. Dit zonnescherm kan tot 13,5 meter uit 1 stuk met een uitval van maximaal 3,5 meter. En ja natuurlijk is het mooi een scherm van 13,5 meter uit 1 stuk maar dat zal thuis niet zo
Lees meer

T2600 Knikarm

Een nieuwkomer binnen de Knikarm zonneschermen is de T2600. Dit zonnescherm heeft een gesloten cassette waardoor het doek in opgerolde stand beschermt blijft tegen vuil en weersinvloeden. Door de stijlvolle strakke vormgeving van het scherm, onderscheidt dit type zich van andere knikarmschermen.
Lees meer

Jan des Bouvrie

Unieke eigenschappen. Dit strak vormgegeven scherm uit de Jan des Bouvrie collectie is een aanwinst voor iedere woning.
Lees meer

Populair Knikarm

De naam Populair zegt al genoeg. het is een mooi eenvoudig zonescherm wat tot 5,5 meter breed kan voor een intresante prijs
Lees meer

Bravo

Het knikarmscherm de Bravo is een van de nieuwste schermen in ons assortiment van Sunpoint . De Bravo knikarmscherm is een volledig gesloten cassette scherm.
Lees meer

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact