Schuifbare terrasoverkapping

Wat is een schuifbare terrasoverkapping?

De naam zegt het eigenlijk al een schuifbare terrasoverkapping is een terrasoverkapping waarvan het dak open te schuiven is. Zo kunt u het hele jaar door het genieten van het buitenleven, met een terrasoverkapping van Geerts Garagedeuren. Het geavanceerde SunCircle systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Ingebouwde regenafvoer

De schuifbare terrasoverkapping van SunCircle heeft standaard een waterdicht pvc-doek. Uniek in deze schuifbare terrasoverkapping is het ingebouwde regenafvoersysteem. Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten. SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met 7 jaar garantie en een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel onderhoud! Met onze exclusieve terrasoverkapping bent u het hele jaar door verzekerd van comfortabele momenten. En dankzij de elektrische aandrijving zijn er diverse bedieningen mogelijk (smartphone of afstandsbediening) en kunt u naar wens kiezen voor zon of schaduw.

Gedetailleerd maatwerk

Al onze schuifbare terrasoverkappingen worden op de voor u gewenste maat gemaakt. Zo kan een terrasoverkapping tot wel tot 12 meter diepte en 16 meter breedte overdekken, een zeer riante oppervlakte. Zijn er meer wensen?De schuifbare terrasoverkapping kan worden voorzien van luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten. Geerts Garagedeuren levert een totaalconcept.

BT 126

Zonder staanders in bestaande situatie toe te passen
Lees meer

BT 128

Max breedte: 12.000 mm x Max uitval: 6.000 mm
Lees meer

BT 230

Max breedte: 16.000 mm x Max uitval: 10.000 mm
Lees meer

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact