Wat is een uitvalscherm?

Een uitvalscherm houdt als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Ook lost het lastige schitteringen op van zonlicht op glas of andere glimmende elementen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is, zijn uitvalschermen een prima oplossing. Geerts Garagedeuren heeft uitvalschermen met een ronde of vierkante cassette.

Optimaal genieten

Uitvalschermen houden de meeste warmte buiten op de warme zomerse dagen. Het vermindert ook de schitteringen van zonlicht op glas of andere blinkende produckten. Op plaatsen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is, zijn uitvalschermen een prima oplossing. SunCircle biedt schermen met een ronde of vierkante cassette.

Passend maatwerk

Er zijn veel opties wat betreft het uitvalscherm. Naast de mogelijkheid tot bijna oneindige breedte en onderscheidende vormgeving valt het materiaalgebruik op. SunCircle werkt enkel met oer-Hollandse kwaliteitsmaterialen, waardoor we tot zeven jaar garantie geven op ál onze producten. Op zoek naar passend advies in uw situatie? Maak een afspraak met ons en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden die een uitvalscherm kan bieden.

Stijlvolle doekkleuren

De kwaliteit van onze SunCircle-producten zit niet alleen in techniek. Ook de zichtbare onderdelen stralen klasse uit. De cassette is in alle denkbare RAL-kleuren te krijgen en voor onze doeken heeft u de keuze uit meer dan 200 verschillende kleuren en dessins. Alle doeken zijn kleurvast en duurzaam, waardoor ze zorgen voor langjarig zonweringsplezier.

Select Mini

Het exclusieve uitvalscherm Select mini wordt gekenmerkt door de strakke moderne vormgeving
Lees meer


Balance_Mini

De compacte Balance mini is te herkennen aan zijn moderne ronde vormgeving.
Lees meer

Jan Des Bouvrie uitvalscherm

Strak en solide dat is waar het uitvalscherm van Jan de Bouvrie voor staat.
Lees meer

Markisolette

De Markisolette is een valarmscherm en dit type scherm is bij uitstek geschikt voor hoge ramen.
Lees meer

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact