Veranda zonwering

Een veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling.Hierdoor verhoogt een veranda zonwering het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering word meestal aan de bovenzijde van het dak te plaatsen maar kan eventueel ook aan de onderzijde. De gesloten cassette van de veranda zonwering zitvol hoogwaardige onderdeelen die de probleemloze werking garanderen. De kast en gelijding van de veranda zonwering zijn van geëxtrudeerd aluminium Mer een poeder coating afwerkingeen .


Veranda zonwering in gebruik

De veranda zonwering word altijd electrische bedient en kan zowel met een schakelaar of optioneel met een automaat worden bediend voor optimaal comfort.Met een ruimekeuze aanDickson doeken kunt u de juiste sfeer kreeeren onder uw veranda zonwering.Waar u het hele jaar plezier aan beleef.


Extra zon weren met veranda zonwering

De veranda zonwering hoeft niet boven uw veranda of sere te stoppen. het is ook mogelijk om de gelijding door te laten lopen zodat de Veranda zonweing een zonnescherm funktie aan uw sere of veranda kreeert zo kunt u ook de laagstaande zon buiten kunt houden of in de schaduw voor uw serre of veranda gaan zitten.En heeft uw veranda zonweering een dubbele funktie.

Summerlight

geschikt voor serres en bestaande overkappingen max 4500mm breed bij 6000mm diep uit 1 stuk.
Lees meer

Solidare

geschikt voor serres en bestaande overkappingen max 6000mm breed bij 5000mm diep uit 1 stuk.
Lees meer

V5000

Geschikt als vrijstaande pergolazonwering max 4500mm breed bij 6000mm diep uit 1 stuk.
Lees meer

V5100

Geschikt als vrijstaande pergolazonwering max 6000mm breed bij 6000mm diep uit 1 stuk.
Lees meer

Ultiem genieten

Met een glazen Veranda of serre met vast dak is het natuurlijk heerlijk, dat zal iedere gebruiker dagelijks ervaren. Tegelijkertijd: het kan ook flink warm worden, uit de wind en in de felle zon. Met zonwering begint het optimale genot. U kunt namelijk flexibel omgaan met zon én schaduw, Zo heeft u een perfecte klimaat.

Bijkomende voordelen van verandazonwering:
  • Zonwering wordt op maat gemaakt en kan zo op uw serre of bestaande terrasoverkapping worden gemonteerd
  • U kunt met uw smartphone of afstandsbediening uw verandazonwering bedienen
  • voledig te automatizeren door een zon wind automaat

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact