Wat wordt er bedoeld met verticale zonwering. De naam geeft al een goed idee, het is zonwering die verticaal langs uw raam beweegt. De meest bekende is wel het rolluik. Deze wordt al ca. 200 jaar gemaakt. In het begin waren deze van hout, maar tegenwoordig worden ze van aluminium gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat het rolluik van nu in een bescheiden kast past en soepel loopt.

Verticale zonwering: Screens

Een screen word vaak in één adem genoemd met rolluiken. Toch zitten hier wel degelijk verschillen in. Een screen heeft een geweven glasvezeldoek wat het mogelijk maakt om buiten te kijken en neemt de schittering weg die hinderlijk in de ogen kan schijnen. Echter als u ‘s avonds het licht aandoet, is de kans groot dat er van buiten naar binnen gekeken kan worden. Een screen is een zeer efficient stukje zonwering, maar is niet verduisterend als een rolluik.
Lees meer

Verticale zonwering: Buitenjaloezie

Een veel minder bekend product is de buitenjaloezie als verticale zonwering. Voor kantoren is dit al redelijk bekend, maar nu ze in rolluikbakken gemonteerd kunnen worden, is het een steeds populairder product voor de woonhuizen. Buitenjaloezieen zijn een zeer sterk product een pronkstuk voor iedere woning.
Lees meer

Verticale zonwering: JalouRoll

Is de nieuwe definitie van rolluiken. De combinatie van een horizontale buiten jaloezie en een rolluik, geeft vele nieuwe mogelijkheden. ze beschermd tegen direct zonlicht en biedt een goede doorkijk naar buiten. De grote licht- en ventilatieopeningen zorgen voor veel indirect daglicht en ventilatie. Het is ook mogelijk om een JalouRoll pantser met een geïntegreerde rolhor uit te rusten.
Lees meer

Verticale zonwering: rolluiken

Met rolluiken kiest u voor optimaal comfort. Rolluiken vormen een bijzonder goede zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken geven ook een stukje geluidsisolatie wat zeker prettig is als u aan een drukke straat woont.
Lees meer

Verticale zonwering: S_ONRO

De Sonro van Geerts Zonwering is een nieuw modern produckt waar het beste van een screen en een rolluik worden samengevoegd in een nieuw ontwerp.
Lees meer

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact