De Nieuwe JalouRoll

Is de nieuwe definitie van rolluiken. De combinatie van een horizontale buiten jaloezie en een rolluik, geeft vele nieuwe mogelijkheden. ze beschermd tegen direct zonlicht en biedt een goede doorkijk naar buiten. De grote licht- en ventilatieopeningen zorgen voor veel indirect daglicht en ventilatie. Het is ook mogelijk om een JalouRoll pantser met een geïntegreerde rolhor uit te rusten. De combinatie van zonwering en warmte isolatie zorgt ervoor dat de JalouRoll bijdraagt aan flinke energiebesparing. De JalouRoll rolt op in een standaard rolluik kast.Hierdoor is hij goed te combineren met rolluiken en screens en buitenjalozieen. buiten een bijzonder functioneel product is de JalouRoll ook nog eens een mooi product.

Bediening JalouRoll

Buitenjaloezieën worden kan op verschillende manieren bediend worden handbediend of met een luxe Somfy io motor die zich eenvoudig laat bedienen door een afstandsbediening met een scrol voor het tuimelen van de lamellen somfy scroll. Teven is het mogelijk om in combinatie met een Tahoma box de buitenjaloezieën met een smartphone of tablet te bedienen.

Showroom

Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 hier vertellen wij u graag meer over de Julouroll rolluiken

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact