Kies voor de Rolluiken van Geerts Zonwering!

Met rolluiken van Geerts Zonwering uit Klundert kiest u voor optimaal comfort. Rolluiken vormen een bijzonder goede zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken geven ook een stukje geluidsisolatie wat zeker prettig is als u aan een drukke straat woont. De rolluiken werken ook inbraak vertragend wat de kans op inbraak verklijnd.

Rolluiken geven u onder andere:


Meer wooncomfort
Meer privacy
Minder energieverlies
Inbraakwerend
Geluidsisolerend

Rolluiken weren zonlicht, warmte, kou, geluid, inkijk, insecten en vertragen inbrekers. Bovendien kan een rolluik vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Met een rolluik regelt u eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik.

Onze Rolluiken voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en bieden u de garantie op een lange levensduur. Wie kiest voor rolluiken bij Geerts Zonwering Klundert is daarnaast ook nog een verzekerd van een scherpe prijs.

Omkasting

De aluminium omkasting wordt op maat gemaakt. Standaard wordt het rolluik geleverd met een afgeschuinde kap, maar is eventueel ook verkrijgbaar in een ronde variant. De kap is verkrijgbaar in diverse afmetingen, afhankelijk van de hoogte van uw rolluiken.

Pantser

De sterke aluminium lamellen van het rolluik vormen een doeltreffende inbraakvertragende werking. De lamellen hebben een isolatiekern van polyurethaanschuim en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte isolatie.

Bediening

Qua bediening kent ons rolluik geen beperkingen. Voor de bediening adviseren wij een kwaliteitsmotor van Somfy of Nice, maar u heeft de keuze uit bandbediening of een andere type bediening.

Interesse in een Rolluik of een ander product?

Vraag dan of onze adviseur van Geerts Zonwering / Garagedeuren u een bezoekje komt brengen. Voor een afspraak met één van onze adviseurs of voor meer informatie over onze producten en dienstverlening kunt u bellen met het telefoonnummer 0168 700 555. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte op te vragen.


Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact