S_ONRO

De Sonro van Geerts Zonwering is een nieuw modern produckt waar ontwerp en functionaliteit opnieuw worden samengevoegd. De sonro lijkt op het 1e zicht veel op een rolluik ze hebben de zelfde kasten en gelijders. maar het grote verschil laat zich snel ondhullen als hij naar beneden gaat met een somfy motor. de lammelen van de Sonro zijn namelijk een stuk klijner dan bij rolluiken en de opbouw is speciaal ondwikkeld om de zon te weren en toch een vrij doorzicht te houden.

Afmeting Sonro

De Sonro is een Bijzonder sterk produckt en kan geleverd worden tot 3,8 meter breed uit 1 stuk natuurlijk kunnen we de sunro gewoon koppelen om nog breder te gaan. Tevens kunne we een hoogte van 2,8 meter hallen met een maximale opervlakte van 8,5m2 uit een deel.

Kwalitijd Sonro

De Sonro is een verfijnt stukje duitse techniek. wat is vervaardigd uit hoogwardige materialen is vervaardigd. Voor de bediening word standaard met een Somfy kwalitijds motor gewerkt. deze kombinatie zorgen ervoor dat u vele jaren van uw sonro zonwering van Geerts Zonwering zult genieten.

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact