Kies voor de Screens van Geerts Zonwering!

Screens zijn vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschitteringen tegenhouden.Het houdt de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Doordat de screen van glasvezeldoek is wordt warmte en zonlicht merendeels gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Het geweven screendoek verhindert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van de gekozen kleur en situatie, behouden. Het screendoek word verzwaard door middel van een aluminium lijst, glijdt vanuit de kap tussen twee geleiders naar beneden. De kap, geleiders en de onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Een screen dat wel tegen een windvlaag kan, is een windvast screen oftewel een Zipscreen. Het belangrijkste kenmerk van de Zipscreen is het windvaste doek dat volledig is opgesloten in de geleiders door middel van een ingenieus en uniek ritssysteem. (Dus geen kabelsysteem dat het doek slechts aantrekt, géén borstels in de profielen die het doek trachten vast te houden.) Windvast betekent hier dus echt windvast! De Zipscreen kan hierdoor in uitzonderlijke grote afmetingen gemaakt worden zonder in te boeten in kracht en kwaliteit.

Interesse?

Neem direct contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Contact